Cerrahi uygulamalarda güvenilir ve kontrollü dikiş desteği önemlidir. Dedeks Pega-Deks PGA, emilebilir yapısı sayesinde doku iyileşme sürecinde ihtiyaç duyulan sütür desteğini sağlamak üzere geliştirilmiştir.
USP No:3 / Metrik 6 kalınlığındaki PGA sütür, 25 metre kaset formuyla veteriner hekimlerin cerrahi uygulamalarında pratik ve kontrollü kullanım sunar.
✔ Emilebilir (Absorbable) PGA sütür✔ USP 3 / Metrik 6 kalınlık✔ 25 metre kaset✔ Cerrahi uygulamalara uygun yapı✔ Veteriner hekimlerin profesyonel kullanımı için✔ Dedeks kalite güvencesi
Dedeks Pega-Deks, kaliteli üretimi ve emilebilir yapısıyla veteriner cerrahisinde güvenilir bir sütür seçeneğidir.
Teknik Özellikler
Ürün: Dedeks Pega-Deks PGA SütürMateryal: PGA (Poliglikolik Asit)Yapı: Emilebilir (Absorbable)Kalınlık: USP 3 / Metrik 6Uzunluk: 25 mForm: KasetKullanım: Veteriner cerrahi uygulamaları
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.