İlaç İçirme Enjektörü Modelleri ve Fiyatları


İnek, buzağı, at gibi hayvanlara ilaç vitamin ve propilen glikol gibi likit preparaktları içirmek için ilaç içirme enjektörü kullanılmaktadır. İlaç içirme enjektörü ya da şırıngası çoğunlukla doğumdan sonra fresh dönemde bulunan ineklerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile verilen propilen glikolün içirilmesinde kullanılmaktadır. İlaç içirme enjektörü aynı zamanda gavaj enjektörü, lavak enjektörü olarak da kullanılmaktadır.

 

Kerbl ve Ukal marka ilaç ve hap içirme enjektörleri ilaç dozajını ayarlayabilen özelliği ile Veteriner hekimlerin sıklıkla kullandığı enjektör çeşitleri arasındadır. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara ilaç içirmek için ideal olan ilaç içirme enjektörü modellerinin bakımı ve temizliği çok kolaydır. Mika veya sert plastik gibi materyallerden üretim yapılmış olan kaliteli ilaç içirme enjektörü çeşitleri 50ml ile 400ml arasında farklı ölçüm skalasına sahiptir.

 

En uygun İlaç İçirme Enjektörü Fiyatları ile satışa sunmuş olduğumuz modellerin özelliklerini ve fiyatlarını kategorimizden inceleyebilirsiniz.

 

İlaç İçirme Enjektörü Hangi Alanlarda Kullanılır?

Birbirinden farklı markalar tarafından üretilmiş olan ilaç içirme enjektörü çeşitleri yalnızca hayvan sağlığı için kullanılmaktadır. Veteriner kliniklerinin yanı sıra, hayvan çiftliklerinde de kullanılan ilaç içirme enjektörü çeşitleri yaygın kullanım alanına sahiptir. Farklı kapasite ve farklı uzunluğa sahip ilaç içirme enjektörü çeşitleri israf olmadan ilaç alımını kolay hale dönüştürmektedir. Sağlam ve kaliteli malzeme içeriğinden dolayı uzun süreli kullanım sunan ilaç içirme enjektörleri hafiftir ve kırılmaz yapıdadır. En iyi ilaç içirme enjektörü modelleri genellikle buzağı, inek ve benzeri bütün hayvanlara ilaç içirilmek için tercih edilmektedir.

 

İlaç İçirme Enjektörü Fiyatları

Her türlü sıvı enjeksiyonu kolaylıkla yapabileceğiniz ilaç içirme enjektörü ya da şurup enjektörü modelleri küçükbaş ve büyükbaş hayvanların daha rahat şartlar altında tedavilerinin yürütülmesini sağlamaktadır. En uygun ilaç içirme enjektörü fiyatları ile satın alabileceğiniz modeller, hayvanlardaki herhangi bir sağlık sorunu esnasında anında müdahale de bulunma imkanı sunmaktadır. Acil durumlarda hayvanlarınızın sağlığını kontrol altında tutabileceğiniz veteriner hekim malzemeleri arasındaki ilaç içirme enjektörü modellerinin fiyatları ürünlerin özelliklerine, ebatlarına ve markasına göre farklılık göstermektedir. İlaç içirme enjektörü veya şurup enjektörü gibi malzemeleri inceleyip, detaylı bilgi sahibi olmak için kategorimize göz atabilirsiniz.

 

İlaç İçirme Enjektörü Nasıl Kullanılır?

İlaç içirme enjektörünü kullanmaya başlamadan önce ilk olarak, hayvan ilacı doğru şekilde hazırlanmalıdır. Talimatlarına uygun olacak şekilde, dozu ve ilaç miktarı ayarlanan ilaç, ilaç içirme enjektörünün haznesine doldurulmalıdır. Daha sonrasında ilaç verilecek olan hayvanın güvenliği kontrol edilmeli ve hayvanın hareket etmesi engellenmelidir. İğnenin koruyucu kapağı çıkarılmalı, enjektör usulca sallanarak hava kabarıkları alınmalı ve enjektörün iğnesi hazırlanmalıdır. Steril olan ilaç içirme enjektörünün iğnesi hayvanın cildine ya da kasına enjekte edilerek kullanılmalıdır. İlaç içirme enjektörü kullanılırken enjekte edilecek bölgenin temiz olması gerekmektedir. İğne, ilacın verileceği bölgeye doğru ve hızlı bir şekilde batırılarak kullanılmalıdır. İlaç enjekte edilirken, piston usulca itilerek ilaç hayvana verilmelidir. İlaç hayvana enjekte edilirken hayvanlara zarar vermeyecek şekilde davranılmalıdır. İlaç enjekte edildikten sonra iğne çıkarılmalı ve bölge kontrol edilmelidir. İlaç içirme enjektörü kullanılırken, hayvan ilaçları verilirken kesinlikle veteriner hekiminizin yönlendirmelerine uyulmalıdır.

 

Hayvan İlaç İçirme Enjektörü Ne İşe Yarar?

Hayvan ilaç içirme enjektörleri veteriner hekimler tarafından kullanılan cihazlardan olup, isminden de anlaşılacağı üzere hayvanlara ilaç vermek için kullanılmaktadır. Hayvan ilaç içirme enjektörü çeşitleri, dozları ayarlanmış olan ilacı hassas bir şekilde hayvanın vücuduna vermektedir.

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR